Hoho

Hej!

Tillbaka i Sverige nu. Min dator är fortfarande under status "har-sett-bättre-dagar", och frankly har jag inte ens orkat sätta igång den på två veckor. Blir så otroligt irriterad när jag ser att den är kaputt och detta sinnestillstånd är inget jag gillar att befinna mig i. Med andra ord: ofrekventa uppdateringar. It will get better. Eventually.

Jaja, gotta run.

Hejdå!



Hands Down

Hejhej!

Orkar inte skriva något längre inlägg. Emma åker hem imorgon och jag vill inte spendera vår sista New York-kväll tillsammans sittandes framför en dator. Och nej, inte ens min egen dator. Den är kaputt och antagligen är moderkortet sönder (Emmas diagnos och ett paj moderkort innebär visst hejdå till allt som finns på datorn).

Other than that så är allting toppen. Fick ett internship på ELLE nu under fashionweek och min första dag var igår. Träffade Kanye West i lobbyn och sen spenderade jag resten av dagen åt att RSVP:a åt Anne Slowey för diverse events (drinkar med Ashley och Mary-Kate Olsen på Bergdorf, en Gareth Pugh-filmvisning etc.), kollade igenom x antal visningar på style.com för att hitta long tuxedo jackets ('cause they can't run the same pics twice), fick utläsa vilken bild som hörde till vilken visning osv. Inte rocket science so to speak, men fun!

Idag blev det brunch på Gemma (väldigt god frittata w/ goat cheese and mushroom), lite inköp (irrationella sådana) samt den numera traditionella fro-yon från Yogurtland där vi såg Elsa Hosk. Emma har precis påbörjat sitt packande och om en vecka är det min tur att hoppas på att mina väskor inte väger mer än 23 kgs each.

Har skrivit ner mer om vad som har hänt den senaste tiden i min notepad men den ligger i en väska som inte finns i närheten. Eller så ligger väskan precis bredvid mig och jag drog bara en vit lögn. You'll never know the truth.. Hehe, oerhörd information jag ligger inne med..

Jag har hittat (eller ja, Richard hittade) en utbildning jag gärna vill gå. Fashion Journalism på London College of Fashion. En treårig utbildning som genererar i jobb på ELLE eller Vogue. Ska börja med mina ansökningar as soon as I get back to Sverige så det är exciting.

Nu är det dags för frozen strawberries!

Ses snart nära och kära,

Bella (som har underbart sällskap av Emma och Bexx at present)

Bella

Min profilbild