Partner in Crime

Jag står vid rådhuset och tar upp mobilen för att ringa min syster. Då vänder jag mig om till vänster för att gå över övergångsstället och vem står där? Jo, min syster (som kl 01.00 dessutom skypear via sin mobil med Nathalie som befinner sig i USA).. Vilken förfest hon haft! (Bilden - med mitt tveksamma plut - är alltså tagen några minuter senare där jag deltar i skypeandet).
Det är så himla kul att gå ut med min syster (när man inte träffar steroid-addicts i garderobskön..). Hon kan dansa som ingen annan! Tänk en mix mellan Shakira och Beyonce.. Ja Emma har då drag från de flesta kulturer.
(Det går inte att göra radbrytning!).

Fußball

London har fem lag som spelar i Premier League: Arsenal, Chelsea, Fulham, Tottenham Hotspurs och West Ham United. Chelsea har varit mitt London team of choice eftersom jag gillar José Mourinho (och Guardiola men han är i Spanien). Eftersom att Mourinho inte coachat Chelsea på ett par år behöver jag nu ett nytt lag att roota for.
Hur går då min hitta-ett-London-lag-att-rösta-på process till? Jo, eftersom att jag inte orkar gå igenom statistik osv. kör jag på the hotter the better: laget med den snyggaste spelaren är också laget jag kommer hålla på.
...
Oookej. Eh ja, jag får väl helt enkelt se matcher och bedöma spelarna allt eftersom; deras profilbilder på respektive lags hemsidor är nog lika flattering som passbilden för oss vanliga dödliga.
Inga Iker Casillas i England inte..

.

Tummen upp för nya datorn.
Hittills har jag lärt mig hur jag kommer in på internet (vet inte hur jag förstorar fönstren) och photo booth. Min högra ansiktshalva försvinner i sollljus precis som Twilight-Edwards gör - We're so meant to be! Om inte Edward sett ut som han gör hade Twilight-filmerna inte ens gått upp på bio (jo det hade dem).
Skådespeleriet är awful.

,


The New Colin



Var på en mycket lyckad 25+25-årsfest igårkväll för Martin och Anna. Maten var toppen, efterrätten var toppen, sällskapet var givetvis toppen och det var öppen bar med dricka som aldrig tog slut. Kvällens höjdpunkt var en bartender (ovan - i dubbel bemärkelse..) de flugit in från Ibiza. Han kunde allt om flairande och serverade drinkar vi helsingborgsbor aldrig tidigare hört talas om.

Trenden jag kan tyda efter gårnattens drinar är att den grumliga drinken is the new GT.

(Om ni ska anordna fest och behöver bartender kan jag ge er hans nummer; han är mer än intresserad av frilansbartending!)


Time Flies



Detta foto är från en promenad jag och min syster tog i vintras. Det var svinkallt och vi skulle ta spontana (shit vad spontant att ta sats i tjugo meter för ett hopp och sen lyckas rikta mig mot kameran samtidigt som Emma tar kort) bilder. Då var det mer än ett halvår till flytt; nu är det mindre än två veckor.

Det är skrämmande hur fort tiden passerar.

/Bella, 85 år


Announcement (oj vad viktigt)

Phu. Har precis avslutat en maratonläsning av min bloggs samtliga inlägg; ville läsa igenom inehållet för att se om jag kan fortsätta använda denna blogg när jag flyttar eller om jag ska skaffa en ny. Då jag inte vill radera gamla inlägg - trots att jag såhär i efterhand tycker att flera av dem är för personliga alternativt banala - har jag bestämt mig för att fortsätta på dear old bellaos. Hoppas att alla (sju - var kom ni ifrån?) läsare stannar kvar!

Har redan en annan blogg där jag skriver längre texter både på engelska och svenska, så att ni som läser denna blogg ska slippa novelläsning. Generellt är en blogg som mest intressant med bilder och inte text, tyvärr. Alltså har jag min skrivblogg för mig själv och denna för er - voila! 


Bella

Min profilbild